Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών: 210 6686600 (Αθήνα) | 2310 500100 (Θεσσαλονίκη)
Official FedEx website
GreekEnglish (United Kingdom)

Η εταιρία

PDF
Εκτύπωση
E-mail

Η Orbit Couriers, θυγατρική της ΟΡΦΕΑΣ ΒΕΪΝΟΓΛΟΥ, είναι αμιγώς Ελληνική Εταιρεία που δραστηριοποιείται στην παροχή εξειδικευμένων λύσεων και υπηρεσιών ταχυμεταφοράς–courier και micro-logistics. Από το 2003, είναι επίσημος και αποκλειστικός πάροχος υπηρεσιών της FedEx Express στην Ελλάδα.

Με έδρα το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών και υποκατάστημα στη βιομηχανική περιοχή Θεσσαλονίκης, η Orbit Couriers προσφέρει υπηρεσίες ταχυμεταφοράς σε όλη την ελληνική επικράτεια, μέσω ενός εκτεταμένου και καλά οργανωμένου δικτύου αντιπροσώπων. Διαθέτει στόλο άνω των 45 οχημάτων διαφόρων τύπων και απασχολεί περισσότερους από 100 εργαζόμενους με άριστη εκπαίδευση και συνεχή κατάρτιση, προκειμένου να παρέχει λύσεις για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.FedEx Express

Η FedEx Express είναι η μεγαλύτερη εταιρεία ταχυμεταφορών στον κόσμο, που προσφέρει γρήγορη και αξιόπιστη παράδοση σε περισσότερες από 220 χώρες και γεωγραφικές περιοχής. Η FedEx Express χρησιμοποιεί ένα παγκόσμιο δίκτυο αεροπορικών και οδικών μεταφορών για να επιταχύνει την παράδοση των αποστολών express, συνήθως εντός 24 ή 48 ωρών, με εγγυημένο χρόνο παράδοσης.

Μάθετε περισσότερα στο www.fedex.comΟ Όμιλος ΒΕΪΝΟΓΛΟΥ

H ΟΡΦΕΑΣ ΒΕΪΝΟΓΛΟΥ είναι η κορυφαία ελληνική επιχείρηση στην αγορά των χερσαίων μεταφορών και εφοδιαστικής αλυσίδας (logistics). Από της ίδρυσής της το 1923, προσφέρει μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών τοπικών και διεθνών μεταφορών, όπως μεταφορά οικιακού και επαγγελματικού εξοπλισμού, υπηρεσίες μετοίκησης, εφοδιαστική αλυσίδα, 3PL, διαχείριση πολιτιστικών και εμπορικών εκθέσεων – καλύπτοντας την Ελλάδα, την Κύπρο, τα Βαλκάνια, την Τουρκία και άλλες περιοχές.

Με ένα εκσυγχρονισμένο Κέντρο Logistics 42.000 τ.μ. στην Ελευσίνα Αττικής και πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις στα Οινόφυτα Βοιωτίας, η εταιρεία είναι ο μεγαλύτερος διαχειριστής υπηρεσιών 3PL στην Ελλάδα, καλύπτοντας συνολικά 80.000 τ.μ. και απασχολώντας περισσότερους από 1.000 εργαζομένους.

Η ΟΡΦΕΑΣ ΒΕΪΝΟΓΛΟΥ είναι μητρική των εταιρειών Orphee Beinoglou International Transport και Orbit Couriers.Η Φιλοσοφία Μας

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε γρήγορες και αξιόπιστες υπηρεσίες στους πελάτες μας. Η Orbit Couriers είναι η Ελληνική εταιρεία ταχυμεταφορών που λειτουργεί με τα ίδια υψηλά πρότυπα, όπως μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες ταχυμεταφορών του κόσμου. Δέσμευσή μας είναι να εξυπηρετούμε άριστα τους πελάτες μας, είτε πρόκειται για επιχειρήσεις, είτε για επαγγελματίες, ή για ιδιώτες. Αναγνωρίζουμε πως κάθε αποστολή είναι σημαντική και διασφαλίζουμε πως θα φτάσει στον προορισμό της με τη μέγιστη δυνατή φροντίδα και ασφάλεια.Κοινωνική Υπευθυνότητα

Η Orbit Couriers διέπεται από την αρχή ότι οι επιχειρησιακές λειτουργίες πρέπει να πραγματοποιούνται με σεβασμό προς το φυσικό περιβάλλον και τις τοπικές κοινότητες. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να αναπτύξουν δεσμούς σε όλην την υφήλιο, με το μικρότερο δυνατό αντίκτυπο για το περιβάλλον και με διαχείριση των αποστολών με απόλυτα ηθικό τρόπο.

Από τη συσκευασία με ανακυκλώσιμα υλικά, έως τα οχήματα που χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά και διανομή, οι καθημερινές μας εργασίες πραγματοποιούνται χωρίς δυσλειτουργίες για τους πελάτες μας, αλλά και με τη μικρότερη δυνατή επίδραση στο περιβάλλον.

Online Tracking

Πληκτρολόγησε τον αριθμό φορτωτικής για να δεις που είναι η αποστολή σου.