Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών: 210 6686600 (Αθήνα) | 2310 500100 (Θεσσαλονίκη)
Official FedEx website
GreekEnglish (United Kingdom)

Η εταιρία

PDF
Εκτύπωση
E-mail

Η Orbit Couriers είναι η μεγάλη, βραβευμένη Ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται αποκλειστικά στην παροχή υπηρεσιών ταχυμεταφοράς εγγράφων και δεμάτων εξωτερικού. Από το 2003, είναι η αποκλειστική αντιπρόσωπος της FedEx στην Ελλάδα.

Με εγκαταστάσεις στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη και ένα οργανωμένο δίκτυο αντιπροσώπων, η Orbit Couriers εξυπηρετεί τις μεγάλες πόλεις και νησιά της Ελλάδας. Διαθέτει στόλο από 40 οχήματα διαφόρων τύπων και απασχολεί περισσότερους από 100 εργαζομένους με άρτια κατάρτιση και εξειδίκευση, ώστε να δίνουν λύσεις για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Η Orbit Couriers είναι θυγατρική της «ΟΡΦΕΥΣ ΒΕΙΝΟΓΛΟΥ».FedEx Express

Η FedEx Express είναι η μεγαλύτερη εταιρεία ταχυμεταφορών παγκοσμίως, που προσφέρει γρήγορη και αξιόπιστη διανομή σε κάθε σημείο των ΗΠΑ και σε περισσότερες από 220 χώρες και περιοχές. Η FedEx Express χρησιμοποιεί ένα παγκόσμιο συνδυαστικό δίκτυο εναέριας και οδικής μεταφοράς για να επιταχύνει την παράδοση των επειγουσών αποστολών, συνήθως μέσα σε μία ή δύο εργάσιμες ημέρες με εγγύηση χρόνου παράδοσης.

Μάθετε περισσότερα στο www.fedex.comΟ Όμιλος ΒΕΪΝΟΓΛΟΥ

Η ΟΡΦΕΑΣ ΒΕΪΝΟΓΛΟΥ είναι η κορυφαία Ελληνική επιχείρηση στον κλάδο των χερσαίων μεταφορών και logistics. Από την ίδρυσή της το 1923, προσφέρει τοπικές και διεθνείς υπηρεσίες στις μεταφορές οικοσκευών και επαγγελματικού εξοπλισμού, μετεγκατάστασης, logistics, 3PL, έργων τέχνης και εκθέσεων στην Ελλάδα, την Κύπρο, τα Βαλκάνια, την Τουρκία κ.α.

Με ένα εκσυγχρονισμένο Κέντρο Logistics 42.000m2 στην Ελευσίνα και πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις στα Οινόφυτα Βοιωτίας, η εταιρεία αποτελεί τον μεγαλύτερο διαχειριστή 3PL στην Ελλάδα με συνολική στεγασμένη επιφάνεια 80.000 τ.μ. και περισσότερους από 1.000 εργαζομένους.

Η ΟΡΦΕΑΣ ΒΕΪΝΟΓΛΟΥ είναι μητρική των εταιρειών Orphee Beinoglou International Transport και Orbit Couriers.Φιλοσοφία

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε γρήγορες και υπεύθυνες υπηρεσίες στους πελάτες μας. Η Orbit Couriers είναι η αμιγώς Ελληνική εταιρεία ταχυμεταφορών που λειτουργεί με τα ίδια υψηλά στάνταρντ των μεγαλύτερων εταιρειών μεταφορών στον κόσμο. Η συνεργασία μας με τη FedEx υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας στην εξυπηρέτηση των πελατών μας, είτε πρόκειται για επιχειρήσεις και επαγγελματίες ή για μεμονωμένα άτομα. Αναγνωρίζουμε πως οι αποστολές σας είναι σημαντικές και φροντίζουμε να παραδοθούν στον προορισμό τους με τη μεγαλύτερη δυνατή φροντίδα και ασφάλεια.Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Η Orbit Couriers έχει ως αρχή ότι το επιχειρείν πρέπει να γίνεται με σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο. Στόχος μας είναι να βοηθάμε τους πελάτες μας να δημιουργούν συνδέσεις με κάθε σημείο του πλανήτη, με τη μικρότερη δυνατή επίδραση στο περιβάλλον. Μέσα από τη συνεργασία μας με τη FedEx, οι αποστολές των πελατών μας φτάνουν στον προορισμό τους με απόλυτα ηθικό τρόπο. Από τις συσκευασίες, που είναι κατασκευασμένες από ανακυκλώσιμα υλικά, μέχρι τα οχήματα που χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά και την παράδοση, η διαχείριση των αποστολών πραγματοποιείται απρόσκοπτα όχι μόνο για τις επιχειρήσεις, αλλά και για το περιβάλλον.

Online Tracking

Πληκτρολόγησε τον αριθμό φορτωτικής για να δεις που είναι η αποστολή σου.