ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Τρόφιμα & Ποτά

Προκειμένου να διαχειρίζεστε γρήγορα και υπεύθυνα τον εφοδιασμό των πελατών σας, η Orbit Couriers διαθέτει εξατομικευμένες λύσεις micro-logistics για την ασφαλή αποθήκευση και μεταφορά τροφίμων και ποτών, οι οποίες περιλαμβάνουν: • Ασφαλή συσκευασία που προστατεύει από αλλοιώσεις • Άμεση ανταπόκριση και διεκπεραίωση νέων παραγγελιών • Παράδοση σε λιγότερο από 24 ώρες από την παραγγελία

Πληροφορική & Ηλεκτρονικές Συσκευές

Τα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή κατά την αποθήκευση και μεταφορά. Η Orbit Couriers διαθέτει ασφαλείς εγκαταστάσεις και υλικά συσκευασίας που απορροφούν τους κραδασμούς, διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα σας παραδίδονται στον πελάτη χωρίς προβλήματα.

Λιανική & Ηλεκτρονικό Εμπόριο

Για τους περισσότερους καταναλωτές, η ταχύτητα παράδοσης των προϊόντων επηρεάζει άμεσα τη συνολική εμπειρία από το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Στην Orbit Couriers το γνωρίζουμε, και φροντίζουμε οι παραδόσεις να γίνονται χωρίς καθυστερήσεις, μέσα από το εκτεταμένο και οργανωμένo δίκτυο της.

Υγεία & Βιοτεχνολογία

Για τη μεταφορά γενετικού υλικού, ιατρικών δειγμάτων, μοσχευμάτων κ.λπ., η Orbit Couriers διαθέτει ειδικές συσκευασίες που προστατεύουν την αποστολή σας, ενώ αναλαμβάνει τη γρήγορη και υπεύθυνη παράδοση.

Τιμαλφή & Έργα Τέχνης

Η διαχείριση και εξαγωγή κοσμημάτων και έργων τέχνης απαιτεί ειδική μεταχείριση, ενώ υπόκειται σε περιορισμούς και διατυπώσεις. Η εξειδικευμένη ομάδα της Orbit Couriers θα αναλάβει να διεκπεραιώσει την αποστολή σας με σαφήνεια και υπευθυνότητα, ενώ θα σας προτείνει ειδικές συσκευασίες ασφαλείας, αλλά και ασφαλιστικές υπηρεσίες για κάθε ενδεχόμενο.

Εξαγωγικές Επιχειρήσεις

Η Orbit Couriers θα σας βοηθήσει να προσφέρετε τα προϊόντα σας με γρήγορη και ασφαλή παράδοση, παραμένοντας ανταγωνιστικοί σε μια αγορά που απαιτεί άριστη εξυπηρέτηση πελατών.

Ναυτιλία

Οι Ναυτιλιακές Εταιρείες συχνά έχουν αποστολές που απαιτούν διεκπεραίωση και παράδοση το συντομότερο δυνατό. Η Orbit Couriers προσφέρει λύσεις για τη Ναυτιλία.

Μικρή Επιχείρηση

Αναγνωρίζουμε πως η μικρή επιχείρηση έχει μεγάλες ανάγκες. Οι λύσεις μας έχουν σχεδιαστεί ώστε να βοηθούν τη μικρή επιχείρηση να επεκταθεί δυναμικά και ανταγωνιστικά στην απαιτητική αγορά, προσθέτοντας αξία με άριστες και προσιτές υπηρεσίες.