Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ιστορία

Η Orbit Couriers είναι η μεγάλη, βραβευμένη Ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην παροχή εξειδικευμένων λύσεων micro logistics και υπηρεσιών ταχυμεταφοράς εγγράφων και δεμάτων προς το εξωτερικό. Από το 2003, ήταν η επίσημη και αποκλειστική πάροχος υπηρεσιών της FedEx Express στην Ελλάδα μέχρι τον Μάιο του 2018.

Με έδρα στο Διεθνές Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη και ένα εκτεταμένο και οργανωμένο δίκτυο τοπικών αντιπροσώπων, η Orbit Couriers εξυπηρετεί τις μεγάλες πόλεις και νησιά της Ελλάδας. Διαθέτει στόλο από 70 οχήματα διαφόρων τύπων και απασχολεί περισσότερους από 120 εργαζομένους με άρτια κατάρτιση και συνεχή εκπαίδευση, ώστε να δίνουν λύσεις για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Η Orbit Couriers έχει βραβευτεί για χαρακτηριστικά όπως η καινοτομία, η ανταγωνιστικότητα η βιωσιμότητα και η ποιότητα των υπηρεσιών της και έχει διακριθεί από την ICAP ως μία από τις «Ισχυρότερες Επιχειρήσεις» στην Ελλάδα.

Η Orbit Couriers είναι θυγατρική της ΟΡΦΕΑΣ ΒΕΪΝΟΓΛΟΥ, της Ελληνικής εταιρείας με ηγετική θέση στο χώρο των Εθνικών και Διεθνών Μεταφορών σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια. Συνδυάζοντας το παγκόσμιο δίκτυο της FedEx με την τεχνογνωσία του Ομίλου ΒΕΪΝΟΓΛΟΥ και τη βαθιά γνώση της τοπικής αγοράς των ανθρώπων της, η Orbit Couriers αποτελεί τη δυναμική, ανταγωνιστική και Ελληνική αντιπρόταση στον τομέα της ταχυμεταφοράς και των Micro-Logistocs.

Όμιλος Βεϊνόγλου

Η Orbit Couriers είναι θυγατρική της ΟΡΦΕΑΣ ΒΕΪΝΟΓΛΟΥ, της πρώτης αμιγώς Ελληνικής εταιρείας στον κλάδο των μεταφορών & logistics - και της μεγαλύτερης δύναμης στην οδική μεταφορά στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Με παράδοση 90 χρόνων στην Διαχείριση και Μεταφορά Εμπορευμάτων στην Ελλάδα, συνεισφέροντας στην Εισαγωγική και Εξαγωγική δραστηριότητα της Ελληνικής και Παγκόσμιας αγοράς, ο Όμιλος Βεϊνόγλου προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες και τεχνογνωσία που διατίθεται σήμερα σε όλες τις πτυχές των μετακινήσεων, μεταφορών και logistics.

Σήμερα, ο Όμιλος Βεϊνόγλου είναι ο κορυφαίος πάροχος μεταφοράς εμπορευμάτων και logistics στην Ελλάδα, με 216 εργαζομένους και παρουσία σε 6 χώρες (Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, FYROM, Ρουμανία και Λίβανο).

Αποστολή

Αποστολή μας είναι:
• Να παραμένουμε στην κορυφή της καινοτομίας, σχεδιάζοντας ανταγωνιστικές λύσεις για την Ελληνική αγορά
• Να προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες ταχυμεταφοράς και logistics που συμβάλλουν στην επιτυχία των πελατών μας
• Να προωθούμε τη βιωσιμότητα, με μέριμνα για την επιχείρηση, τους ανθρώπους της και το περιβάλλον.

Εργαζόμενοι

Η Orbit Couriers απασχολεί περισσότερους από 120 εργαζομένους στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη. Τα στελέχη της εταιρείας είναι επαγγελματίες με πολύχρονη πείρα στην αγορά και γνώση των αναγκών των πελατών, τις οποίες εξυπηρετούν με ταχύτητα και ευσυνειδησία. Πολλοί από τους εργαζόμενους της εταιρείας είναι μαζί μας από το ξεκίνημα, ενώ είμαστε υπερήφανοι για τον εξαιρετικά χαμηλό δείκτη αποχώρησης εργαζομένων, που διασφαλίζει σταθερότητα και συνεπή εξυπηρέτηση για τους πελάτες μας.

Η Orbit Couriers επενδύει συνεχώς στην εκπαίδευση και εξέλιξη των ανθρώπων της. Η εταιρεία μας αντιμετωπίζει όλους τους εργαζόμενους και συνεργάτες της με απόλυτο σεβασμό, ανεξαρτήτως φυλής, χρώματος, θρησκείας, φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού ή άλλων προσωπικών χαρακτηριστικών.

Κοινωνική Υπευθυνότητα

Η Orbit Couriers διέπεται από την αρχή ότι οι επιχειρησιακές λειτουργίες πρέπει να πραγματοποιούνται με σεβασμό προς το φυσικό περιβάλλον και τις τοπικές κοινότητες. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να αναπτύξουν δεσμούς σε όλη την υφήλιο, με το μικρότερο δυνατό αντίκτυπο για το περιβάλλον και με διαχείριση των αποστολών με απόλυτα ηθικό τρόπο.

Από τη συσκευασία με ανακυκλώσιμα υλικά, έως τα οχήματα που χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά και διανομή, οι καθημερινές μας εργασίες πραγματοποιούνται χωρίς δυσλειτουργίες για τους πελάτες μας, αλλά και με τη μικρότερη δυνατή επίδραση στο περιβάλλον.