Εθελοντές από την Ελλάδα Φέρνουν το Χαμόγελο σε Παιδιά που Υποφέρουν

Εργαζόμενοι της Orbit Couriers Προσφέρουν τον Χρόνο τους και Συμμετέχουν στο Πρόγραμμα FedEx Cares.

Περισσότεροι από 25 εργαζόμενοι της Orbit Couriers, επίσημου και αποκλειστικού παρόχου υπηρεσιών της FedEx Express στην Ελλάδα, προσέφεραν εθελοντικά τον ελεύθερο χρόνο τους για να οργανώσουν μία ημέρα γεμάτη ευχάριστες δραστηριότητες, για τους μικρούς ασθενείς του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης.
Συμμετέχοντας στο Πρόγραμμα FedEx Cares, οι εθελοντές έδωσαν τις ιδέες τους και βοήθησαν στην οργάνωση των δραστηριοτήτων, καθώς επίσης κατηγοριοποίησαν και συσκεύασαν κουτιά με παιχνίδια για παιδιά διαφόρων ηλικιών. Τα μέλη της ομάδας εθελοντών προσέφεραν τον ελεύθερο χρόνο τους το Σάββατο προκειμένου να επισκεφθούν το Νοσοκομείο και να απασχολήσουν τα παιδιά, ενώ επαγγελματίες διασκεδαστές υλοποίησαν ευχάριστες δραστηριότητες και διένειμαν τα δώρα, φέρνοντας το χαμόγελο πίσω στα παιδιά που υποφέρουν.

«Συμμετέχοντας σε αυτήν την εκπληκτική πρωτοβουλία, το Πρόγραμμα FedEx Cares, ήλθαμε πιο κοντά στις ανάγκες και δυσκολίες των παιδιών που περνούν μεγάλα χρονικά διαστήματα στα νοσοκομεία – και αντιληφθήκαμε πόσο δύσκολο γίνεται κάποιες φορές. Τα μέλη της ομάδας μας υποστήριξαν την ενέργεια σε όλα τα στάδια, βοηθώντας να προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία για τα παιδιά. Και για εμάς, όμως, ήταν μια πολύτιμη εμπειρία που μας άνοιξε τα μάτια», σχολίασε ο Αντώνης Τσεσμελής, Εμπορικός Διευθυντής της Orbit Couriers.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα FedEx Cares, επισκεφθείτε το fedexcares.com.
H Orbit Couriers, εταιρεία του Ομίλου Ορφέας Βεϊνόγλου, είναι επίσημος και αποκλειστικός πάροχος υπηρεσιών της FedEx Express στην Ελλάδα.