Η Orbit μπαίνει σε ΝΕΑ τροχιά

Η Orbit Couriers από το 2003 ήταν αποκλειστικός πάροχος υπηρεσιών της FedEx Express. Το 2016, η εταιρεία FedEx Express, εξαγόρασε, σε παγκόσμιο επίπεδο, την TNT Express.

Η μεταβατική φάση της συνένωσης, διάρκειας δύο ετών, ολοκληρώνεται στην Ελλάδα, 31 Μαΐου του 2018. Η συνεργασία της Orbit Couriers με την FedEx Express ακολουθεί τις παγκόσμιες εξελίξεις και αλλάζει.

H Orbit Couriers διευρύνει πλέον τις υπηρεσίες που γνωρίζατε , προσθέτοντας ΝΕΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ υπηρεσίες Economy & Road Express καθώς και εξειδικευμένες υπηρεσίες Domestic στην Αθήνα Θεσσαλονίκη αλλά και πανελλαδικά.

Με την παρούσα επιστολή δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες στο επίπεδο που λαμβάνατε μέχρι σήμερα, και σας ευχαριστούμε θερμά για την διαρκή εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

Ταυτόχρονα θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε τις καινοτόμες ολοκληρωμένες λύσεις Orbit Courier, σχεδιασμένες στις ανάγκες σας με στόχο την διαρκή παροχή υπηρεσιών βασισμένων στην ποιότητα, την ασφάλεια και την ταχύτητα:

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

- Εντός Αττικής
- Χερσαίοι Προορισμοί
- Νησιωτικοί Προορισμοί
- ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ - Άμεση απόδοση στον αποστολέα του ποσού που καταβάλλεται από τον παραλήπτη.
- EMAIL / SMS Alert - Ειδοποίηση παραλήπτη για παράδοση στα επόμενα 30’
- Δυνατότητα ενημέρωσης αποστολέα ανά στάδιο αποστολής, έτσι παρέχουμε ζωντανή εικόνα, REAL TIME, για την εξέλιξη της κάθε αποστολής ξεχωριστά
- Ειδοποίηση παραλήπτη σε περίπτωση αδυναμίας παράδοσης λόγω απουσίας. ONE STOP SHOP – Η πρώτη εταιρία που συνδυάζει αποθήκευση, διαχείριση Logistics και Courier ταχυμεταφορά στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟΣ

Παρέχουμε την δυνατότητα για απλουστευμένες και ολοκληρωμένες διαδικασίες Τελωνειακής εκκαθάρισης (Εισαγωγής & Εξαγωγής) με υψηλού επιπέδου προδιαγραφές διασφάλισης των διαδικασιών. Διαθέτουμε την πιστοποίηση ΑΕΟ – ΕΟΦ (Εγκεκριμένος Οικονομικός Φορέας) υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης με διαφανή κοστολόγηση.